HACK DENTAL

HACK DENTAL


Despre

Am inceput activitatea ca medic stomatolog in 2003 cand am infintat si primul cabinet dentar. Am pornit pe ideea de a nu face nici un compromis, urmand calitatea actului medical.
In anul urmator 2004, am deschis primul cabinet stomatologic Artes-Dent. Acesta a functionat cu chirie la parterul unui bloc.
Dupa 3 ani de activitate, odata cu cresterea cifrei de afaceri , am investit in pregatirea personalului, in echipamente medicale si ne-am schimbat sediul intr-un spatiu mai mare (cca 150 mp) facand astfel trecerea de la cabinet la statutul de clinica.
Constietizand importanta tehnologiei in medicina, am decis schimbarea metodelor clasice de tratament dentar si am inceput prin introducerea laserului Er-Yag si En-Yag din 2007 si realizarea computerizata a dintilor prin metoda CAD-CAM.
Dupa alti 3 ani de activitate medicala, am constietizat importanta unui sediu mai mare pentru noi si pentru pacienti, astfel am transformat in realitate, un vis. Am inceput constructia unui imobil care sa ne reprezinte si in care pacientii sa vina cu placere. Am fost atenti la fiecare detaliu, am proiectat cu grija fiecare element, creeand astfel o armonie intre clasic si modern. Un spatiu primitor, unic, in mijlocul naturii, departe de zgomotul urban. Totodata a luat nastere o imagine, un brand, care ne insoteste in munca noastra si cu care ne mandrim.
Urmand un traseu ascendent , dupa alti 3 ani de zile, am decis sa ne extindem activitatea in domeniul cercetarii si dezvoltarii . Studiind tehnicile si metodele de diagnosticare si tratare a afectiunilor dentare, am realizat ca informatia obtinuta avea nevoie de o cale de a fi transmisa mai departe, in lumea medicala. Astfel a aparut o noua latura, a transpunerii informatiilor medicale, prin metode matematice in limbajul IT. Cu alte cuvinte am inceput dezvoltarea de soft-uri cu caracter medical.
In 2015 clinica dentara Artes - Dent s-a transformat oficial in centru "Hack Dental" definit acum prin tratare, cercetare si dezvoltare.

Dr. Marius Hack

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

OSTEO SAFE CARE

Centre medicale

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Centre medicale

Tender Dent

Centre medicale

Felicia DENT - Cabinet Stomatolgie

Centre medicale

Clinica Promed System Targoviste

Centre medicale