Felicia DENT - Cabinet Stomatolgie

Felicia DENT - Cabinet Stomatolgie


Program

Închis
Vezi programul

Address

Aleea Trandafirilor, Policlinica Dealu Mare, Cabinet nr. 3, Târgoviște

Despre

M-am născut în cetatea lui Vlad Țepeș, în anul 1964.

Între anii 1978-1982 am fost elevă la liceul Ienachiță Văcărescu din Târgoviște, după care, începând cu anul 1982 am urmat cursurile Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara.

Studiile universitare le-am finalizat în anul 1987, iar apoi, în urma examenului de rezidențiat, am devenit medic specialist de stomatologie generală.

În anul 1992 am început activitatea medicală în Târgoviște, înființând cabinetul stomatologic de pe Calea București, situat în blocul H2, scara C, ap. 4.

Pentru că am dorit să ofer târgoviștenilor servicii stomatologice la standarde moderne de calitate, de-a lungul timpului am făcut investiții importante în aparatura medicală și în dotările cabinetului. Astfel, la cabinetul stomatologic situat pe Calea București, bloc H2, scara C, ap. 4 puteți beneficia de tratamente stomatologice complete și complexe. Experiența acumulată în cei peste 28 de ani de activitate reprezintă garanția calității tratamentelor stomatologice pe care le efectuez.

Photo Gallery

Alte sugestii

OSTEO SAFE CARE

Centre medicale

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Centre medicale

HACK DENTAL

Centre medicale

Tender Dent

Centre medicale

Clinica Promed System Targoviste

Centre medicale