Centrul de Informare Turistică

Centrul de Informare Turistică

Organizator evenimente / Centru de Informare Turistică


Program

Închis
Vezi programul

Address

Piața Tricolorului, Târgoviște, Romania

Telefon

Despre

Aici au avut reședința unele dintre cele mai importante figuri ale istoriei românilor, precum Mircea cel Bătrân, Petru Cercel, Vlad Țepeș, Mihai Viteazul sau Constantin Brâncoveanu. Potrivit unor surse istorice, la Târgoviște ar fi domnit 33 de voievozi însă cercetările din ultimii ani au ajuns la concluzia că în fosta capitală a Țării Românești ar fi domnit nu mai puțin de 46 de voievozi.

Ce ne propunem? 
Răspunsul e simplu: Târgoviştea este oraşul unde te întâlneşti cu istoria pe stradă! Şi acest lucru trebuie să-l facem cunoscut.

Centrul Național de Informare Turistică din municipiul Târgoviște faciliteză accesarea informaţiilor privind date de interes general referitoare la România, în vederea valorificării potenţialului turistic local pe piaţa turistică naţională şi internaţională.

Astfel, turiştii care ajung în fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti primesc, la Centrul de Informare şi Promovare Turistică, amplasat în Piaţa Tricolorului, indicaţiile necesare pentru un „sejur de explorare pe urmele domnitorilor” care să-i determine să revină la Târgovişte.

Photo Gallery

Alte sugestii

Casa de Cultură a Sindicatelor

Organizator evenimente

Clubul Studenților

Organizator evenimente

CURTEA DOMNEASCA TARGOVISTE

Organizator evenimente

Complexul Turistic de Natație Târgoviște

Organizator evenimente

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu”

Organizator evenimente / Bibliotecă