Tender Dent

Tender Dent


Program

Închis
Vezi programul

Address

Calea Domneasca, Bl. X2, 130016 Targoviste, Dâmbovița, Romania

Telefon

Despre

Tender Dent reprezinta prima optiune a pacientilor din Targoviste care isi doresc o refacere completa a zambetului sau care au nevoie sa isi recapete increderea de a vorbi, manca sau rade de fata cu ceilalti. Medicii nostri iti vor putea oferi cele mai bune solutii prin implanturi dentare sau coroane si fatete din zirconiu.

Prin dotarea cabinetului cu cele mai moderne echipamente, dar mai ales datorita experientei si pregatirii specialistului nostru in chirurgia maxilo-faciala, la Tender Dent iti poti recapata dantura intr-o zi, astfel incat poti scapa de grija purtarii unei proteze mobile. De asemenea, prin gama variata de sisteme de implanturi pe care le punem la dispozitie, putem gasi solutia optima pentru tine!
In ultimii ani, am sesizat o crestere a numarului de solicitari in ceea ce priveste modificarile estetice a dintilor. Pacientii nostri au mai multa grija de dintii lor si isi doresc un zambet mai alb, mai frumos, dinti aliniati, fatete dentare si coroane din zirconiu.

Dr. Ionascu Ana-Maria s-a preocupat in acest sens si cu ajutorul unui laborator care sa poata raspunde celor mai inalte cerinte estetice, va poate ajuta sa obtineti schimbari spectaculoase si rezultate predictibile!

Alte sugestii

OSTEO SAFE CARE

Centre medicale

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Centre medicale

HACK DENTAL

Centre medicale

Felicia DENT - Cabinet Stomatolgie

Centre medicale

Clinica Promed System Targoviste

Centre medicale