Clubul Sportiv Târgovişte

Clubul Sportiv Târgovişte


Address

Cal. Câmpulung, 72, Târgoviste, Dâmbovita, 130072, Târgoviște, România

Telefon

Despre

CLUBUL SPORTIV TÂRGOVIŞTE ia fiinţă la data de 01.07.1972. Din anul 1976, Clubul Sportiv Târgovişte funcţionează în clădirea situată pe strada Calea Câmpulung, nr.72, pe care a deţinut-o în administrare până în anul 1998, când clădirea a fost retrocedată foştilor proprietari. Ca evenimente marcante din viaţa Clubului Sportiv Târgovişte, se pot menţiona promovarea în anul 1977 a echipei de fotbal în divizia A, sub conducerea antrenorului Nicolae Proca. În anul 1978, portarul echipei de fotbal Narcis Coman este desemnat fotbalistul anului. În anul 1980 echipa de fotbal reuşeşte a doua promovare în divizia A sub conducerea antrenorului Ştefan Coidun. În această perioadă la echipă evoluează şi jucătorul Nicolae Dobrin.
Performanțele Clubului Sportiv Târgoviște
• Secţia de atletism a clubului se remarcă atât la nivel naţional, cât şi internaţional, cucerind numeroase medalii la seniori, tineret şi juniori și stabilind numeroase recorduri naţionale prin sportivii convocaţi la loturile naţionale.
• Secţia de lupte obţine de-a lungul timpului numeroase titluri naţionale şi internaţionale având sportivi promovaţi în loturile naţionale precum şi sportivi promovați maeştri ai sportului.
• Secţia de tenis de masă obtine titluri naţionale precum şi sportivi promovați la loturi naţionale reuşind chiar un loc 4 la Cupa Europei în anul 1983.
• Secţia de box obţine medalii la campionatele interne de tineret şi juniori avînd şi un sportiv ce a participat la Campionatul Mondial de Juniori din anul 2000.
• Secţia de tenis de câmp obţine titluri naţionale la tineret , seniori şi copii încă de când a luat fiinţă secţia.
• Secţia de karate se poate mândri cu sportivi selecţionaţi la loturile naţionale cucerind numeroase medalii la campionate naţionale dar şi internaţionale atît mondiale cât şi europene.
• Secţia de baschet a funcţionat o perioadă scurtă de timp cucerind prin sportivii cu dublă legitimare două Campionate Naţionale şi două Cupe ale României. Secţia se remarcă şi prin participarea la competiţii internaţionale cu rezultate meritorii.

Photo Gallery

Alte sugestii

AFC Chindia Târgoviște

Cluburi Sportive

Club Sportiv Şcolar Târgovişte

Cluburi Sportive

Club Sportiv Municipal Târgovişte

Cluburi Sportive