Clinica Hymarco

Clinica Hymarco


Address

Calea Domnească 176, Târgoviște, Romania

Despre

Fondată în anul 2012 din dorința de a oferi dâmbovițenilor o alternativă elegantă și profesionistă pentru serviciile medicale oferite locuitorilor județului Dâmbovița. Am încercat și am reușit să întrepătrundem experiența unor specialiști bucureșteni și târgovișteni în folosul sănătății.

Situată intr-un loc foarte accesibil, în spatele Primăriei Târgoviște, desupra farmaciei NON STOP, Hyperici Farm (acesta fiind unul din avantajele clinicii), clinica este dotată cu toate cerințele și are toate standardele marilor clinici din centrele universitare.

Vizitând-o, prima impresie pe care o lasă este aceea a unei clinici de lux. Începând cu programul de recepție utilizat în toate spitalele și clinicile moderne și terminând cu vedeta clinicii, aparatul Siemens Acusson S 1000, miniuzina de investigații ecografice cu 7 aplicații pentru domeniile gastroenterologie, cardiologie, eco doppler, ginecologie, urologie, ecografie transfrontală cervicală, investigații ecografice neurologice in sistemele 2D, 3D și 4 D, color pe suport media (foto, CD) și transmiterea datelor în timp util către alte clinici în vederea unei expertize on-line.

Servicii medicale:
- CARDIOLOGIE
- CHIRURGIE VASCULARĂ
- DERMATOLOGIE
- GASTRO-ENTEROLOGIE
- GINECOLOGIE
- MEDICINĂ INTERNĂ - ECOGRAFIE
- NEUROLOGIE
- ORL
- ORTOPEDIE PEDIATRIE
- ORTOPEDIE TRAUMATOLOGIE
- PEDIATRIE
- PSIHIATRIE
- REUMATOLOGIE
- RECUPERARE MEDICALĂ
- UROLOGIE

Photo Gallery

Alte sugestii

OSTEO SAFE CARE

Centre medicale

Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Centre medicale

HACK DENTAL

Centre medicale

Tender Dent

Centre medicale

Felicia DENT - Cabinet Stomatolgie

Centre medicale