BTT Târgoviște

BTT Târgoviște

Agenție de Turism


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bulevardul Mircea cel Bătrân H1, Târgoviște, România

Despre

Btt Târgoviște a fost înființată în 1994, continuând tradiția Biroului de Turism pentru Tineret. Încă din 1968 acesta a reprezentat un punct de reper, atat pentru tineri cât și pentru publicul larg doritor de vacanțe. Încă de la înființare ne-am concentrat eforturile în crearea de oferte de nivel crescut, competitive și egale cu cele regăsite în marile centre ale țării. Ne-am dorit ca turiștii din Targoviște și împrejurimi să nu se vadă nevoiți să călatorească până la București sau Ploiești pentru a beneficia de sejururi care să se preteze cerințelor lor. Acest lucru a fost reușit cu ajutorul partenerilor noștri, variați și capabili, iar astăzi putem afirma că reprezentăm punctul de plecare în vacanțe memorabile.

Ne propunem să vă oferim servicii de calitate, care să combine anii de experiență de care beneficiem ca agenție cu energia și entuziasmul celor care vă servesc. Cea mai mare satisfacție a noastră o reprezintă numarul mereu crescând de clienți multumiți de pachetele noastre.

Veți descoperi că Btt Târgoviște este o agenție diferită de celelalte. Ne folosim de această diferență pentru a ne axa asupra unui numar mare de aspecte: plănuim și organizam evenimente, având în vedere obiceiurile culturale locale, tradiția și specificul fiecărui loc; promovăm schimbul cultural și respectul pentru popoare, precum și schimbul de informații.

Oferta noastră cuprinde sejururi și excursii interne, individuale sau de grup, excursii externe, cu autocarul sau cu avionul ori cu transport propriu.

Pentru sejururile de odihnă și tratament, putem asigura produse turistice (cazare, masă, tratament, etc.) în principalele stațiuni de interes din România: Felix, Herculane, Tușnad, Covasna, Olănești, Govora, Călimănești – Căciulata, Voineasa, Slănic Moldova, Buziaș, Pucioasa, Geoagiu Băi, Poiana Brașov, Predeal, Sinaia, Amara. La cerere, putem asigura produse turistice în orice altă destinație internă, în limita disponibilității momentului. Pe litoralul românesc dispunem de garanții în majoritatea stațiunilor și putem oricând săsuplimentăm locurile de cazare, precum și unitațile contractate.

De asemenea, pentru companiile aeriene cu zboruri regulate din România, eliberam pe loc bilete la cursele acestora, precum și bilete de avion pentru companiile low-cost (Blue Air, Wizz Air, Ryan Air). Emitem bilete Atlassib cu plecare din Târgoviște către Italia, Spania, Franța, Germania, Anglia, Belgia, Olanda. Biletele dus-întors sunt valabile 6 luni, cu rezervare prealabilă și se acordă reduceri pentru copii, elevi și studenți.

Datorită gamei largi de oferte satisfacem orice exigențe ale doritorilor de călatorii. Fie că veți petrece un concediu mai lung sau doar un weekend, cu noi veți descoperi bucuria unei trăiri adevărate și lipsite de griji.

Pentru a ne păstra poziția câstigată pe piața românească și în special pe cea dâmbovițeană, dar și pentru a ne menține bunul nume de care ne bucurăm, alegerea unităților de cazare a fost facută mereu cu multă grijă și responsabilitate.

Photo Gallery

Alte sugestii

MD HOLIDAYS TRAVEL

Agenție de Turism

Drimand Travel

Agenție de Turism

Nice Tour Holiday

Agenție de Turism

EVIM TRAVEL

Agenție de Turism

BLUE MOON TRAVEL

Agenție de Turism