Drimand Travel

Drimand Travel

Agenție de Turism


Program

Închis
Vezi programul

Address

Bulevardul Independenței, Târgoviște, România

Despre

MISIUNE: TRANSFORMAREA DORINȚELOR ÎN REALITATE !

Agenția de turism DRIMAND TRAVEL își propune să vă ofere servicii de excelență, cât mai diversificate, pentru a putea îndeplini cele mai exigente dorințe legate de călătoriile d-voastră, asigurate prin intermediul colaborării cu cei mai buni tour operatori.
Scopul nostru este de a vă oferi experiențe și amintiri plăcute, unice, cerințele și nevoile d-voastră fiind tratate cu o deosebită seriozitate, responsabilitate și promptitudine.
Prețuind dorințele fiecărui client, ne propunem o diversificare permanentă a serviciilor oferite la cele mai avantajoase tarife, respectarea promisiunilor făcute, cât și o bună colaborare cu d-voastră.
Agenția de turism oferă servicii atât pe segmentul incoming, cât și pe segmentul outgoing (vacanțe și rezervări în Europa și în întreaga lume), și se adresează persoanelor dornice de experiențe inedite, amatoare de spectacole, concerte, meciuri de fotbal, sporturi de iarnă, shopping.
DRIMAND TRAVEL este o agenție de turism detailistă care pune la dispoziția clienților o varietate de oferte turistice atât în țară cât și în străinătate:
* Sejururi;
* Circuite turistice;
* Croaziere;
* Pelerinaje;
* Social și Seniori;
* Luna de miere;
* City break;
* Chartere;
* Parcuri tematice,
precum și rezervări de:
* bilete de avion și de autocar pe rute interne și externe;
* bilete la evenimente: spectacole, concerte și meciuri de fotbal.

Photo Gallery

Alte sugestii

MD HOLIDAYS TRAVEL

Agenție de Turism

Nice Tour Holiday

Agenție de Turism

EVIM TRAVEL

Agenție de Turism

BLUE MOON TRAVEL

Agenție de Turism

BTT Târgoviște

Agenție de Turism