BLUE MOON TRAVEL

BLUE MOON TRAVEL

Agenție de Turism


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Arsenalului 1, Târgoviște, România

Despre

Agentia de turism Blue Moon Travel functioneaza in conformitate cu legislatia romana si este autorizata si asigurata conform normelor in vigoare. Agentia se afla in Targoviste, Strada Arsenalului nr 1A ( intrarea din spate de la Serviciu Pasaporte)

Blue Moon Travel functioneaza cu Licenta Tour Operator nr 1308 din 2019. Agentia este detinuta si operata de Societatea Comerciala PRESTIGE BLUE MOON SRL, cu sediu social in Targoviste, Strada Arsenalului nt 1A, C.U.I.: RO34126934, J15/121/2015, cont RO59 INGB 0000 9999 0484 9023, banca ING.

Agentia Blue Moon Travel functioneaza pe baza brevetului de turism pentru functia "Manager in activitatea de turism" nr. 24546/ 16.07.2015 si a politei de asigurare seria I nr. 25947, incheiata cu OMNIASIG Vienna Insurance Group, avand termen de valabilitate pana pe 17.12.2019.

Blue Moon Travel isi propune sa ofere servicii turistice si organizari de evenimente de calitate superioara pentru a imbunatati viata si experienta turistica a clientilor sai (indiferent daca acestia sunt persoane fizice sau corporate).

Agentia de turism Blue Moon Travel este o agentie de turism din Romania, o companie dinamica, cu o orientare puternica spre client care furnizeaza servicii turistice de o calitate deosebita.
Promisiunea noastra este ca, alegandu-ne pe noi veti economisi timp si bani, si veti descoperi un prieten care va va ajuta sa uitati de griji si sa scapati de stres, oferindu-va oportunitatea sa va bucurati din plin de vacanta pe care o meritati si sa savurati fiecare clipa.

Photo Gallery

Alte sugestii

MD HOLIDAYS TRAVEL

Agenție de Turism

Drimand Travel

Agenție de Turism

Nice Tour Holiday

Agenție de Turism

EVIM TRAVEL

Agenție de Turism

BTT Târgoviște

Agenție de Turism