ROADMAN AUTO - Perfekt Auto

ROADMAN AUTO - Perfekt Auto


Program

Închis
Vezi programul

Address

Roadman Auto Dumbrava 130146

Telefon

Despre

ROADMAN AUTO. SERVICE AUTO MULTIMARCA IN TARGOVISTE.
Am infiintat service-ul Roadman Auto in 2012. Prioritatea noastra numarul 1 este aducerea autovehiculelor defecte sau avariate cat mai aproape de performantele specificate de producator.

Veti descoperi, odata intrati in curtea Roadman Auto, ca nu aveti nevoie de serviciile altui furnizor. Nu trebuie sa stiti, sa cautati, sa aflati, sa va informati in legatura cu solutiile la problemele masinii.

Suntem un service de tipul "one stop shop" unde timpul dumneavoastra conteaza! Intr-un spatiu de 2 500 mp de curte asfaltata, 700 mp de hala si 300 mp de birouri pe doua niveluri va oferim servicii de mecanica, electrica auto, tinichigerie, vopsitorie, vulcanizare, reconditionare, cosmetizare, multe dintre operatiuni fiind controlate computerizat. Ne propunem politica "reveniri zero" dupa ce interventia pe masina dumneavoastra s-a incheiat! Vizam pozitia de leader in regiunea pe care o deservim: Bucuresti (in special sectorul 4, 5 si 6), Bragadiru, Cornetu, Magurele, Mihailesti, Domnesti, Clinceni, Varteju, Buda si zonele adiacente acestora.
Roadman Auto este membru al retelei Perfekt Auto – peste 130 de service-uri in Romania, 4 600 in Europa in 26 de tari. Ne ocupam de orice marca si model de autoturism si autoutilitara pana in 3,5 tone indiferent de tara de provenienta. Asiguram serviciul de transport pe platforma la cererea clientului.

Photo Gallery

Alte sugestii

CLAUNIC SERVICE DAMBOVITA

Service Auto

Gerimpex - AUTOMEISTER

Service Auto

BEDA - Bosh Car Service

Service Auto