Mega Image SELECT - Micro VI

Mega Image SELECT - Micro VI


Program

Închis
Vezi programul

Address

Mega Image Select, Micro 6, Strada Tineretului 2, Târgoviște 137431 România

Despre

Mega Image vrea să inspire comunitatea să facă cât mai mult bine. Și pentru că cel mai puternic mod de a inspira este prin puterea exemplului, ți-am adunat aici cele mai importante proiecte de sustenabilitate implementate de Mega Image.
Ca retailer alimentar, jucăm un rol foarte important în viața a mii de oameni, de la angajați, până la clienți și comunitățile locale. Succesul nostru este direct influențat de modul în care venim în întâmpinarea nevoilor acestora.

La nivel local, Mega Image și-a asumat câteva zone strategice în care ne dorim să avem un impact pozitiv, devenind, astfel, o companie mai sustenabilă.
Acestea sunt:
Dezvoltarea de produse marca proprie sustenabile, hrănitoare, sigure și de calitate Implicarea în comunitate – ne dorim să fim parte activă a comunităților în care ne aflăm, să îi susținem și să le facilităm accesul la un stil de viață mai sănătos
Reducerea impactului asupra mediului înconjurător, atât prin reducerea risipei alimentare și a emisiilor de carbon, cât și prin încurajarea reciclării materialelor ce își pot relua circuitul comercial
Dezvoltarea profesională a angajaților și crearea unui climat de bunăstare la locul de muncă

Alte sugestii

Supeco

Supermarketuri

Carrefour Market - PAVCOM

Supermarketuri

Carrefour Market - Mondial

Supermarketuri

PROFI CITY - Brâncoveanu

Supermarketuri

PROFI - Unirii

Supermarketuri