PROFI - Avram Iancu

PROFI - Avram Iancu


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Avram Iancu 10, Târgoviște, România

Despre

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România și cu un ritm de creștere încă neegalat în această țară. In mai 2019, aceasta a devenit și prima retea de la noi cu mai mult de 1000 de magazine, amplasate în aproape 500 de localități din toate județele și municipiul București. Din decembrie 2016, rețeaua este detinută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.

Mid Europa are o experiență deosebită în domeniile healthcare și retail, deținând printre altele, reputatele centre medicale Regina Maria din România și, până anul trecut, lanțul de supermarketuri Zabka, cu peste 2600 de magazine, în Polonia. Pe timpul cât a deținut-o, a crescut această rețea într-un ritm de peste 500 de magazine pe an.

Rețeaua PROFI se dovedește extrem de flexibilă și inovatoare, operând cu magazine în format Standard, City și Loco. Prin formatul Loco, PROFI a devenit primul retailer care se adrezează consecvent zonelor din afara marilor aglomerări urbane.

Incă de la începutul anului 2019, PROFI se clasează printre primii trei angajatori din retailul românesc, cu peste 16000 de angajați care își desfășoară activitatea promovând valorile companiei: Încredere, Implicare, Pasiune.

Aproape 800.000 de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele până la 6000 de produse puse la îndemana cumpărătorilor la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.

Alte sugestii

Supeco

Supermarketuri

Carrefour Market - PAVCOM

Supermarketuri

Carrefour Market - Mondial

Supermarketuri

PROFI CITY - Brâncoveanu

Supermarketuri

PROFI - Unirii

Supermarketuri