PROFI CITY - Brâncoveanu

PROFI CITY - Brâncoveanu


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Targoviste (Micro IV), str. C-tin Brancoveanu, nr. 64, jud. Dambovita

Despre

PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România și cu un ritm de creștere încă neegalat în această țară.
Din luna mai a acestui an, PROFI atinge un nou nivel al expansiunii, ajungând la fabulosul număr de 1000 de magazine. Pentru PROFI, nu există nimic mai important ca cei care-i calcă pragul în fiecare zi. Pentru consumatorii săi, PROFI și-a lărgit gama de produse, a creat diverse formate de magazin, relevante fiecarei zone în parte și a adus filiale în locuri greu accesibile de pe teritoriul țării.
PROFI a reușit să cucerească inimile clienților săi, acordând mereu atenție nevoilor și dorințelor pe care aceștia le au.
Prin incredere, implicare și pasiune, rețeaua a dezvoltat o echipă de peste 15.000 de angajați, în creștere și ea, PROFI fiind astfel unul dintre primii patru angajatori din retailul românesc. PROFI se implică în puternice campanii sociale destinate copiilor și publicului larg, coagulând totodată comunitățile din jurul magazinelor sale și îndemnând la gesturi de bunăvoință.
Aproape 1000 de magazine PROFI în toată România. Sute de mii de clienți fericiți în fiecare zi. Tone de produse, pe gusturile tuturor, la un preț accesibil. Toate într-un spațiu cu o atmosferă plăcută, unde revii cu drag ori de câte ori ai nevoie. Un loc unde dorințele înfloresc pe loc!

Alte sugestii

Supeco

Supermarketuri

Carrefour Market - PAVCOM

Supermarketuri

Carrefour Market - Mondial

Supermarketuri

PROFI - Unirii

Supermarketuri

PROFI - Brătianu

Supermarketuri