GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”RAZA DE SOARE”

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT ”RAZA DE SOARE”


Despre

Ca simbol pentru organizaţia noastră am ales numele ,,Raza de Soare” şi în jurul acestui nume un ansamblu de credinţe, valori şi aşteptări.
Sloganul grădiniţei: ,,Calitatea în slujba copilului!”
Amplasată în microraionul 9, lângă Şcoala Mihai Viteazul, Grădinița Raza de Soare Târgoviște este cea mai mare unitate de învăţământ preşcolar din judeţul Dâmboviţa. În ţară există doar 2 unităţi preşcolare cu această arhitectură deosebită (fiecare sală de grupă are grup sanitar propriu și sală de mese). În prezent, în grădiniţă funcţionează 13 grupe cu orar prelungit conduse de un număr de 27 cadre didactice și sunt înscrişi 365 de copii cu vârste cuprise între
3 si 6 ani care îşi desfăşoară activitatea în sistem de învăţământ tradiţional (10 grupe) sau în alternativa Step by step (3 grupe). Este grădiniţă de aplicaţie a Colegiului Naţional Constantin Cantacuzino, elevii susţinand practică pedagogică, îndrumaţi de educatoare.
Prin Proiectul pentru Reforma Educaţiei Timpurii P.R.E.T., în Grădiniţa „Raza de Soare” s-a înfiinţat, începând cu anul şcolar 2009/2010 Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare, care oferă întregii comunităţi locale servicii de consiliere, de educaţie, formare şi perfecţionare, atât pentru cadrele didactice, cât şi pentru copii, părinţi şi bunici.
Din anul şcolar 2009 – 2010 a luat fiinţă cabinetul de consiliere psihopedagogică, care are profesor psihopedagog titular şi în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea şi un profesor logoped.
În anul 2016, Grădinița Raza de Soare Târgoviște a primit Premiul de Excelență în educație- Prof. Mihalache Drăghiceanu- pentru calitatea educației și devotamentul corpului profesoral în slujirea învățământului dâmbovițean.
Activităţile extracurriculare sunt diverse și încurajează dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a copilului preșcolar.
Este grădinița cu cele mai multe Proiecte Erasmus+ inițiate și derulate.
Dorinţa noastră este ca activitatea desfăşurată în această unitate să dăinuie peste ani.

Photo Gallery

Alte sugestii

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL ”SF.FRANCISC” - Instituţie privată

Grădiniţe

Dorothy Grădinița - Creșă - After School. Instituţie privată

Grădiniţe

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.3

Grădiniţe

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.2

Grădiniţe

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.16

Grădiniţe