GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.2

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.2


Address

Calea Domnească 159, Târgoviște 130167, România

Telefon

Despre

Grădinița cu program prelungit nr 2, Târgoviște funcționează din anul 1977. Grădinița are o capacitate de 200 de locuri, 7 grupe de copii, dispune de 1 corp clădire: parter și etaj, 1 cabinet de consiliere psihopedagogică, 1 sală de mese, 1 cabinet medical, 1 cabinet metodic, 5 grupuri sanitare, utilate adecvat copiilor, 1 bucatarie, 1 spălătorie și o bibliotecă. Utilată cu mobilier ergonomic de calitate, grădinița dispune de centrală termică, ferestre termopan, materiale didactice atractive, jucării.
Personalul didactic este format din 14 profesori învățământ preșcolar și 1 director, cu o excelentă pregătire profesională, având obținute grade didactice (grad I, grad II, definitivat), care se perfecționează continuu. Întreg personalul grădiniței este profund implicat activității cu copiii, reușind să creeze o atmosferă caldă, primitoare, copiii simțindu-se ocrotiți și iubiți. Meniul zilnic este atent conceput, pregătit în totalitate în bucătăria proprie.
Grădinița este implicată în parteneriate educaționale, județene, naționale, internaționale printre care amintim Parteneriatul Internațional „Natura ne învață” în care implementăm activități outdoor, menite să îmbunătățească permanent activitatea didactică, în care se aplică cele mai noi metode și procedee moderne. Copiii au participat la numeroase concursuri județene, naționale și internaționale la care au obținut premii.

Photo Gallery

Alte sugestii

GRĂDINIȚA CU PROGRAM NORMAL ”SF.FRANCISC” - Instituţie privată

Grădiniţe

Dorothy Grădinița - Creșă - After School. Instituţie privată

Grădiniţe

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.3

Grădiniţe

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.16

Grădiniţe

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.15

Grădiniţe