Trotuare colorate, pe Calea București

Trotuare colorate, pe Calea BucureștiPrimăria Târgoviște a demarat un proiect inedit de asfaltare a trotuarelor de pe Calea București. Se utilizează material colorat, cu desene aplicate ulterior.

Zona respectivă nu a mai fost reabilitată de cel puțin 30 de ani, iar mozaicul cu care erau îmbrăcate trotuarele se măcinase.  

S-a folosit asfalt negru doar pentru rampele de acces, iar restul zonei pietonale va fi amenajată cu asfalt de culoare roșie, în care vor fi inserate, pentru efect vizual, elemente geometrice.

„Lucrările vor fi finalizate săptămâna aceasta. În două – trei zile, va fi gata întrega zonă, urmând să se aplice și desenele care sunt convins că vor atrage foarte mulți copii în acest perimetru. Este un proiect pe care l-am implementat cu fonduri din bugetul propriu al municipiul Târgoviște. De altfel, în perioada următoare, vor debuta alte asemenea proiecte și aș da exemplu proiectul care vizează noua parcare care va fi edificată în zona străzii Diaconul Coresi, din microraionul 4. Acolo, pe locația unei foste centrale termice, va fi amenajată o parcare modernă”, a declarat primarul Cristian Daniel Stan.

Alte sugestii

Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții
Program Zilele Cetății 2023
Cifră record pentru investiții, la Târgoviște