Trotuare colorate, pe Calea BucureștiPrimăria Târgoviște a demarat un proiect inedit de asfaltare a trotuarelor din zona de pe Calea București. Se utilizează material colorat, cu desene aplicate ulterior.

Zona respectivă nu a mai fost reabilitată de cel puțin 30 de ani, iar mozaicul cu care erau îmbrăcate trotuarele se măcinase.  

S-a folosit asfalt negru doar pentru rampele de acces, iar restul zonei pietonale va fi amenajată cu asfalt de culoare roșie, în care vor fi inserate, pentru efect vizual, elemente geometrice.

„Lucrările vor fi finalizate săptămâna aceasta. În două – trei zile, va fi gata întrega zonă, urmând să se aplice și desenele care sunt convins că vor atrage foarte mulți copii în acest perimetru. Este un proiect pe care l-am implementat cu fonduri din bugetul propriu al municipiul Târgoviște. De altfel, în perioada următoare, vor debuta alte asemenea proiecte și aș da exemplu proiectul care vizează noua parcare care va fi edificată în zona străzii Diaconul Coresi, din microraionul 4. Acolo, pe locația unei foste centrale termice, va fi amenajată o parcare modernă”, a declarat primarul Cristian Daniel Stan.

Similar Suggestions

„RENOVAREA ENERGETICĂ A ȘCOLII GIMNAZIALE „RADU CEL MARE” DIN TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”
”RENOVAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRII PRIMĂRIEI CORP B DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”
A doua dezinsecție prin pulverizare aeriană, la Târgoviște
Situația, la zi, a lucrărilor de la Stadionul „Eugen Popescu”
Târgoviște: 42 de milioane pentru modernizarea a 2 bulevarde și 15 străzi