InoVitaVerde

InoVitaVerde


Address

Strada Maior Brezişeanu Eugen 33, Târgoviște 137431, România

Despre

Asociația InoVitaVerde este o organizație non-guvernamentală, non-profit, independentă politic și financiar, care și-a propus să promoveze idei, acțiuni și proiecte care susțin dezvoltarea durabilă a comunităților prin cunoaștere și inovare. Valorile InoVitaVerde:

Inovare – pentru o viață mai bună, pro-cunoașterea de sine și a celui de lângă noi, respectiv în drumul către construirea unei societăți sănătoase, prospere și plină de speranță.

Pasiune – lucrurile făcute din pasiune sunt într-adevăr reușite; punem suflet, pentru a oferi intervenții potrivite, coerente și consistente, la o calitate înaltă, mai ridicată și pentru a aduce o contribuție durabilă.

Responsabilitate – ca cetățeni, avem față de comunitățile noastre drepturi, dar și obligații. Participare activă – suntem preocupați să acționăm, să ne implicăm activ în viața comunităților noastre, să derulăm proiecte inovatoare și durabile, inițiative replicabile și multiplicabile, ca răspuns la nevoi reale.

Activitățile InoVitaVerde: promovare și realizare proiecte, analize, studii; organizare manifestări publice, târguri tematice, dezbateri, conferințe, seminarii etc., menite dialogului cu societatea civilă, cu administrațiile publice locale, mediul de afaceri, instituții de cercetare – inovare; dezvoltare parteneriate public/private, cooperare și colaborare cu instituții publice centrale și locale relevante; schimburi de bune practici europene relevante (congrese, simpozioane, vizite de studiu, etc) interne și internaționale; atragerea de finanțări nerambursabile și implementare proiecte pentru atingerea obiectivelor și a scopului asociației.

Alte sugestii

Asociaţia Centrul Socio-Cultural Communio

ONG-uri

Ambasadorii Prieteniei

ONG-uri