CHATUS MEDVET

CHATUS MEDVET


Despre

Cabinet Veterinar Targoviste - CHATUS MEDVET SRL va pune la dispozitie servicii medical veterinare , sterilizari, vaccinari, deparazitari, microcipari, detartraj dentar canin/felin, radiografie, ecografie si alte servicii.

Echipa noastra este una tanara, dinamica, plina de entuziasm care se dedica total ingrijirii animalului dumneavoastra, iar acest lucru se observa in calitatea serviciilor oferite.

Clinica noastra veterinara din Targoviste are ca principale obiective sanatatea pacientilor, dar si confortul proprietarilor acestora. Echipa noastra face tot posibilul pentru a putea oferii ingrijiri medicale de calitate superioara, oferind in acelasi timp proceduri medicale care sunt potrivite exclusiv pentru fiecare pacient in parte. Suntem preocupati de pacienti in ansamblu, nu doar de ceea ce ne este indicat de catre proprietar la momentul vizitei medicale.

Inca din primii ani de activitate, membrii echipei nostre au participat la cursuri de perfectionare ce includ noutati in acest domeniu.

De ce sa alegeti clinica noastra ?

Cabinetul nostru veterinar activeaza pe baza unor principii ale personalului printre care se afla profesionalismul, munca in echipa si atasamentul fata de fiecare animal in parte.
Standardul de inalta conduita profesionala reprezinta responsabilitatea fiecarui membru al echipei noastre.

Alte sugestii

Melek Spa

Cabinet veterinar

Dr. Alen Georgescu - Cabinet Medical Veterinar

Cabinet veterinar

RioVita Med

Cabinet veterinar