Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!

Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!Municipiul Târgoviște a intrat în finala națională a concursului „DESTINAȚIA ANULUI 2022”, categoria „City Break”.

Începând de joi, 5 mai, publicul este invitat să participe în direct și să voteze pe www.destinatiaanului.ro pentru a stabili podiumul final al întregii Românii.

„Suntem acolo, se vorbește despre orașul nostru în cuvinte frumoase, suntem comparați cu orașe mult mai mari și suntem dați exemplu pentru calitatea vieții și pentru ceea ce Târgoviștea oferă ca destinație culturală, istorică sau de agrement.
Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare”, este mesajul transmis de primarul Cristian Stan către târgovișteni.

În urma calificării în finala întrecerii „DESTINAȚIA ANULUI 2022”, categoria „City Break”, Târgoviște a primit și logo-ul „Târgoviște, Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia și Dobrogea”, car epoate fi folosit de restaurantele, cafenelele, agențiile de turism, hotelierii, în general toți cei care activează în industria HoReCa târgovișteană.

Târgoviște, Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia și Dobrogea.

www.destinatiaanului.ro

Alte sugestii

Table inteligente, în școlile târgoviștene
Stradă închisă pentru asfaltare, în Târgoviște
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții