Smiley Rent

Smiley Rent


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Mircea cel Bătrân 5, Târgoviște 137395, România

Telefon

Despre

Servicii Eficiente de Închirieri Auto (Rent a Car)
Oferim servicii complete de închirieri auto ieftine / rent a car în Târgoviște (Dâmbovița) și în alte orașe, oferind o gamă variată de mașini de închiriat din clasele Luxury, Cabrio, Automatic, Compact, Economic, Microbuze și Autoutilitare. Oferim clienților noștri mobilitate și confort la prețuri avantajoase. Suntem preocupați de siguranța pe care le-o asigură mașinile noastre.

Toate mașinile sunt dotate cu Aer Condiționat, CD-Player și anvelope de sezon. În plus, Echipa Smiley Rent vă pune la dispoziție GRATIS sistemul de navigație, un telefon mobil cu cartelă prepay și credit valabil, un scaun auto pentru copii și un cărucior pentru copii.

Scopul nostru este de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, furnizând de fiecare dată servicii de închirieri auto ieftine și personalizate. Astfel dorim să evoluăm în fiecare zi și să ne adaptăm la cerințele pieței. Aprecierea clienților noștri vine din faptul că le suntem parteneri, încercând de fiecare dată să le facem viață mai ușoară… citeste mai mult despre noi.

Dacă dorești să închiriezi o mașină în Târgoviște, în Dâmbovița sau în București, Otopeni – Aeroportul Internațional Henri Coandă, Ploiești, Pitești și Brașov, o poți face acum. Alături de noi vă puteți bucura de servicii fără taxe sau costuri ascunse legate de asigurarea livrării propriu zise.

Photo Gallery

Alte sugestii

Inchirieri de masini

Închirieri auto

Inchirieri auto

Închirieri auto

Rent a car

Închirieri auto

Inchirieri masini Bucuresti

Închirieri auto

Inchirieri auto

Închirieri auto