Mentenanță în sistemul de iluminat public din Municipiul Târgoviște

Mentenanță în sistemul de iluminat public din Municipiul Târgoviște


Servicii Publice Municipale Târgoviște anunță că în perioada 26-29 septembrie vor avea loc verificări ale sistemului de iluminat public din Municipiul Târgoviște, motiv pentru care lămpile ar putea sta aprinse și pe timpul zilei.

„Servicii Publice Municipale Târgoviște SRL, cu sediul în Târgoviște, strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11b, județul Dâmbovița și punct de lucru în Târgoviște, Bd. Unirii, nr. 6, județul Dâmbovița, email: office@spmt.ro, reprezentată prin Director – Ing. Ionut Oprea, vă aduce la cunostință că în perioada 26-29 septembrie 2022 echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a serviciului de iluminat public din Municipiul Târgoviște, execută operațiuni de verificare ale lampilor cu sistem de telegestiune montate în cadrul proiectului ,,Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din Municipiul Târgoviște”, se arată într-un comunicat al Servicii Publice Municipale Târgoviște

Prin operațiunile executate, este posibil ca în anumite zone, corpurile de iluminat public supuse verificării să fie aprinse și pe timpul zilei, se mai arată în document.

Alte sugestii

Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții
Program Zilele Cetății 2023
Cifră record pentru investiții, la Târgoviște