Lucrările la Stadionul „Eugen Popescu”, în ritm alert


Lucrările de reabilitare a Stadionului „Eugen Popescu” sunt în toi. În aceste zile a fost suplimentat numărul de muncitori, iar utilajele s-au apucat de realizarea structurii de rezistență a tribunei a doua, cea care a fost demolată.

Practic vom avea o arena fotbalistică cu totul nouă la Târgoviște, echipată cu instalație de nocturnă, tribună I (care va fi construită pe locația fostei tribune a II a) va fi complet acoperită, va fi reabilitată integral actuală tribună I, în general fiind îndeplinite toate condițiile pentru disputarea meciurilor de prima liga”, a precizat primarul Cristian Stan.

Constructorul dă asigurări că până la sfârșitul anului vor fi ridicate fundațiile, va începe montarea noii tribune, vor fi confecționați stâlpii pentru nocturnă și vor fi date toate comenzile de subansamble (nocturnă, echipamente antiseismice, echipamente de încălzire/răcire/ventilație, acoperiș, scaune, sistem drenaj și încălzire gazon etc.).

Lucrările se vor finaliza în prima parte a anului viitor, asiură edilul, iar târgoviștenii se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane din România.

Ridicată în anii ’70 și închisă publicului în 2013, din motive de siguranță, tribuna a fost demolată în doar câteva zile.

Betonul rezultat din demolare va fi concasat, iar materialul obținut va servi drept bază pentru parcarea de câteva sute de locuri care se va construi pe locul fostului teren de antrenament.

Arena de la Târgoviște va dispune de peste 8.000 de locuri.

Alte sugestii

Modificări aduse în programul de transport public în comun
Străzile din Târgoviște, spălate cu detergent special
Târgoviștenii au mers, pentru prima dată, cu Mercedes Citaro Hybrid
Drum lărgit pe 4 benzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și Dâmbovița Mall
Mâine, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%