Hotel Peştera

Traseu Zănoaga - Bazinetul Padina


Despre

Departe de stresul cotidian, Hotelul Peștera este situat în Parcul Natural Bucegi la 1610 de metri altitudine, între minunile făcute de natură: Babele, Sfinxul, Peştera Ialomiţei, Cheile Tătarului şi minunile făcute de om: Lacul Bolboci, Mânăstirea Peştera Ialomiţei.

Munți, linişte şi tu!
Hotelul este destinația preferată a familiilor care vin să se reîncarce cu energie pozitivă și să-și recreeze trupul și mintea.
Natura a fost generoasă cu noi, oferindu-ne aer curat, ape limpezi, munți și păduri. Iubitorii de natură se pot bucura de peisaje idilice, parcurgând numeroase trasee turistice spre Lacul Bolboci prin Cheile Tătarului sau spre Vârful Omu trecând pe lângă Babele și Sfinx.

Locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat
Hotelul Peștera continuă o tradiție a ospitalității începută acum aproape 100 de ani! „Casa Peștera” a fost prima construcție inaugurată la 21 septembrie 1923. Printre cabanierii perioadei de început se numără și legendarul Niculaie Butmăloiu.

Hotelul are 49 de camere dotate cu toate facilitățiile de care aveți nevoie pentru a vă relaxa în liniște. Cu vedere spre Babele sau spre Foișor, camerele sunt dotate cu televizor, seif, minibar, telefon, baie cu duș sau cadă, uscător de păr. Hotelul Peștera vă oferă, de asemenea, un restaurant cu preparate delicioase, pregătite în casă de către bucătarii noștri.

Photo Gallery

Alte sugestii

Pensiunea Gură de Rai

Traseu Zănoaga - Bazinetul Padina

Pensiunea Turistică Octavian

Traseu Zănoaga - Bazinetul Padina

Pensiunea Valea Cocorei

Traseu Zănoaga - Bazinetul Padina

Pensiunea Piciorul Babelor ***

Traseu Zănoaga - Bazinetul Padina

Cascada Obârşia Ialomiţei

Traseu Zănoaga - Bazinetul Padina