Green Box Fitness

Green Box Fitness


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Căpitan Andreescu Ion nr 84, Târgoviște 130041, Romania

Telefon

Despre

GREEN BOX FITNESS este prima si singura sala de fitness in care se desfasoara activitati sportive de grup in sistem circuit din Targoviste, ce imbina exercitii din mai multe domenii sportive, printre care gimnastica, atletism si haltere.

Am luat nastere din pura pasiune pentru acest sport, si din dorinta de a aduce oamenii impreuna, de a forma o comunitate. Sala noastra a fost construita de la zero, cu echipamente noi, si de cea mai buna calitate pentru a va bucura de antrenamente in fiecare zi.

Ne adresam atat persoanelor tinere, celor mai in varsta , si celor care nu au practicat sporturi in trecut, pentru a va dezvolta abilitatile de coordonare si dezvoltarea fortei si a masei musculare.

Dorim sa va oferim confortul de a participa la diferite activitati sportive, feriti de stresul si oboseala specifice salilor conventionale de fitness.

In spatele tuturor activitatilor sta o echipa de oameni bine pregatiti din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continuue, cat si mentinerii unui contact permanent cu voi pentru a va cunoaste cerintele si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii personalizate, atat in materie de sport, cat si nutritie.

Ne remarcam prin asigurarea unor servicii inedite in materie de fitness, care includ:
programare on-line pentru participarea la clasele organizate pe tot parcursul zilei;
informare completa cu privire la parcurgerea tuturor etapelor si miscarilor incluse in programul fiecarei zile astfel:
Incalzire;
Antrenament forta (haltere) si miscari gimnastica;
Antrenamenul zilei in sistem circuit care va include: exercitii la aparat de vaslit, aparat GHD abdomene, kettlebell, sarituri pe cutie, sarituri cu coarda, tractiuni (cu banda pentru incepatori sau stricte pentru avansati), flotari, genuflexiuni simple sau cu bara incarcata cu greutati (pentru avansati) si cu mingea medicinala aruncata la tinta, execrcitii specifice haltere, alergare, bicicleta, urcari pe franghie, si multe alte exercitii inspirate din antrenamentele puscasilor marini americani, care vor dezvolta capacitatile si abilitatile motrice, viteza si agilitate.
Va puteti bucura linistiti de antrenamente supavegheati si indrumati in permanenta de catre personalul nostru.

Suntem constienti de faptul ca sanatatea prin miscare este alegerea perfecta pentru un stil de viata sanatos, stil pe care din ce in ce mai multi oameni doresc sa il adopte, atat tinerii, cat si persoanele in varsta. De aceea, ne angajam sa ne ocupam de absolut toate detaliile, de la nutritie, pana la rezultate progresive in materie de sport, atat pentru cei care isi doresc un mod de viata sanatos, cat si pentru cei care vor performanta.

Misiunea noastra este de a transforma orice om intr-o persoana care doreste sa-si depaseasca limitele intr-un mod sanatos si sigur si, de a multumi clientii prin serviciille oferite.

Programele sunt distincte pentru fiecare categorie de clienti, dar si pentru fiecare client in parte, pe baza aptitudinilor fizice existente.

Photo Gallery

Alte sugestii

WorkOutFitt - Sala Fitness

Sală de sport

DASO CADO ART GYM

Sală de sport

DASO CADO PAVCOM

Sală de sport

Girl's Gym by Lore

Sală de sport

Cross Gym

Sală de sport