Farmacia Sensiblu - Str. Iancu Jianu

Farmacia Sensiblu - Str. Iancu Jianu


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Iancu Jianu 18, Târgoviște, România

Despre

Sensiblu este una dintre cele mai mari retele de farmacii sub acelasi brand din Romania, prezenta in toate localitatile de peste 50.000 de locuitori, reteaua numara peste 400 de farmacii. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisa in 1997 si a adus un concept inovativ in Romania: health and beauty pharmacy.

Valorile noastre
Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Responsabilitate
Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Performanta
Scopul nostru este de a crea o companie valoroasa. Facem acest lucru pentru a ne mentine cresterea si dezvoltarea, pentru a crea oportunitati de angajare si de a minimiza riscurile atat pentru investitori, cat si pentru angajatii nostri.

Alte sugestii

Farmacia Catena - Bd. Unirii

Farmacie

Farmacia catena - Bd. Independenței

Farmacie

Farmacia Sensiblu - Kaufland

Farmacie

Farmacia Sensiblu - Bd. Independentei

Farmacie

Farmacia DONA - Bd. Unirii

Farmacie