Cuibul Liniştit - CAFENEA ȘI CEAINĂRIE CU SUFLET!

Cuibul Liniştit - CAFENEA ȘI CEAINĂRIE CU SUFLET!

Cafenea, Ceainărie


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Alexandru Ioan Cuza Nr.19, Târgoviște 130007, România

Telefon

Despre

“Cuibul” a aparut din această dorință de a găsi timp…timp doar pentru noi. Cineva, o Doamnă adevarată, și-a construit de mult un “cuib liniștit” doar pentru a-i oferi inimii ei locul în care să fie liberă de orice constrângere.

Pe noi, povestea prieteniei pe viață ne-a dus și în sanctuarul ei. După ce am gustat libertatea și liniștea de acolo ne-am promis că odată o să ne construim și noi un refugiu în care să putem fugi din viața cotidiană și să putem vorbi, să ne bucurăm sufletul cu un răgaz de câteva minute, măcar.

“Cuibul ” e locul în care să te ascunzi câteva minute în fiecare zi pentru a te bucura că ai furat timp pentru sufletul tău. Și pentru că prieteniile pe viață se leagă la o cafea, la noi o să găsești cea mai bună cafea și cele mai bune prăjituri. La noi totul are gust de cămara bunicii, de copilărie fără griji.

Și ne-am gândit că nu o să poți sta la “Cuib” toată ziua, dar poți lua părticele din el “la pachet”, pentru că ne-am aprovizionat prăvalia cu o mulțime de tipuri de ceai, cafea și dulciuri, sau poți alege unul din produsele preparate de noi în varianta TO GO.

Photo Gallery

Alte sugestii

CT Coffee

Cafenea, Ceainărie

Cafenea, Ceainărie

Juba Café

Cafenea, Ceainărie

L' arôme du Café - Micro 6

Cafenea, Ceainărie

L'arôme du Café - Centru

Cafenea, Ceainărie