Anca’s Wellness

Anca’s Wellness


Address

Strada Oprescu Dumitru, Târgoviște, România

Telefon

Despre

Anca Cooney – profesor, antrenor holistic de wellness si sanatate, autor de carte, consilier, tehnician nutritionist certificat.
Birou Consiliere Wellness – Consiliere pentru o viata sanatoasa, echilibrata si armonioasa.

Anca’s Wellness urmareste sa ajute, sa educe si sa inspire, comunitatea si clientii dornici si interesati sa-si atinga telurile propuse in vederea schimbarii, preventiei sau a imbunatatirii stilului de viata , a starii de bine si a sanatatii.

Serviciile oferite :
1. Consilierea individuală – 120 de minute. Cu ajutorul aparatului CoRe Inergetix, identificăm aspecte importante ce țin de starea de bine și de sănătate. CoRe Inergetix este un aparat ultramodern de evaluare și echilibrare holistică a corpului uman. Realizeaza o evaluare holistica a starii de sanatate a clientului, evaluarea realizandu-se pe 4 nivele: fizic, energetic, spiritual si emotional. Viziunea integrativa si holistica asupra corpului uman transpare si in multitudinea de domenii in care sistemul CoRe Inergetix cauta si gaseste rezonante cu persoana investigata ( mod de viata, zona emotionala, zona volitiva, nutritie, organe, toxicitate, virusi, alergii, intolerate alimentare etc).
2. Terapia wellness cu CoRe Inergetix – tip abonament, o ședința durează 45 de minute, se realizează o echilibrare a campurilor energetic, fizic, informațional și spiritual prin aplicarea simultană a terapiilor electrice, magnetice și cu lumina.
3. Programul de 21 de zile – „Dietă Echilibrată”
4. Programul de 12 săptămâni – „O viață Nouă”
5. Tabere tematice de wellness - 5/7 zile pentru copii și adulți

Alte sugestii

Escape Salon & Spa

Spa & Wellness

Avenue Dee

Spa & Wellness

Hymarco Beauty Clinique

Spa & Wellness

Selena Gym Beauty and Spa

Spa & Wellness

Spa Hotel King

Spa & Wellness