Teatrul Tony Bulandra vă propune o premieră cu totul deosebită


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Regele Carol I 43, Târgoviște, România

Despre

În luna mai, Teatrul Tony Bulandra vă propune o premieră cu totul deosebită: La Lilieci 2.0, după opera lui Marin Sorescu, scenariu de Ana-Maria Nistor, în regia lui Ionuț Gavrilă, sâmbătă, 15 mai, de la ora 19:00 la Sala Mare!
Sâmbătă, 08
„SOSESC DESEARĂ” O comedie sentimentală din lumea provincială. Scriitorul râde cu bunătate de inși cu orizonturi mici, dar cu pretenții mari, caracterizează nuanțat personaje de efect, amuză și înduioșează, găsește poezia sau ridicolul cotidianului și plasează totul într-o atmosferă de împăcare sufletească.

Sâmbătă, 29
„O NOAPTE FURTUNOASĂ” – Geniul dramaturgic și comic al lui Ion Luca Caragiale întâlnește în această operă geniul muzical al compozitorului Paul Constantinescu. Tinerii cărora ne adresăm cu precădere (12-17 ani) sunt cu atât mai atrași de poveste cu cât ea este una muzicală și, astfel, ne propunem să îi introducem în universul caragialesc încă de la vârste fragede.
Dragi copii, v-am pregătit o surpriză: „Logica omenească”, un spectacol pentru toate vârstele susținut de Ana Maria Cucută și adaptat după Prostia omenească de Ion Creangă.
Ca de fiecare dată, povestea începe într-o carte, dar nu rămâne acolo, merge dincolo de pagini și ajunge la noi. Vezi sub ochii tăi cum personajele prind viață. Trec prin situații neașteptate și nu te poți abține să nu râzi cu gura până la urechi. Un spectacol care te surprinde cu fiecare pagină. Ai ocazia să întâlnești prieteni cu care să râzi și de la care să înveți că: “Nimeni nu s-a născut învățat.

Fotografii