Petrică și lupul - Teatru pentru cei mici


Data și ora:
Gazdă:

Bulevardul Regele Carol I 43, Târgoviște, România

Despre

Vă așteptăm cu mare drag, sâmbătă 24 iulie 2021, de la orele 10:00 în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, la un minunat spectacol pentru cei mici - Petrică și lupul
La marginea pădurii, într-o căsuță de poveste, locuiește Petrică alături de bunicul său. Petrică este un copil tare bun… se înțelege cu toate animăluțele și le face și pe ele să devină prietene una cu alta, ca în cazul pisicii cu ciorcârlia. Băiatul are spirit de explorator și îl moștenește pe bunic în materie de curaj, astfel încât, atunci când este nevoit să se confrunte cu lupul, nu se pierde cu firea, gândindu-se chiar și la binele jivinei. Bunicul este foarte mândru de nepotul său.
Serghei Prokofiev a scris textul şi a compus muzica din Petrică şi lupul la comanda unui teatru pentru copii din Moscova, în 1936, pentru a cultiva gustul muzical al celor mici încă din primele clase de şcoală. Fiecare personaj este reprezentat de un instrument şi are propria lui temă muzicală. De la premieră şi până astăzi povestea a fost interpretată în întreaga lume de orchestre şi naratori celebri.
Regizorul Bogdan Matei, cu studii de specialitate în domeniul muzical și cu experiență de lungă durată în lucrul cu copiii și cu artiștii de orice vârstă, pune în valoare elementele muzicale și creează o relație de fericită simbioză între interpret și instrument.
după: Serghei PROKOFIEV
un spectacol de: Matei BOGDAN
scenografia: Bogdan DOBRE
În distribuție: Mihai Bălăceanu | Antonia Ionescu Micu | Camelia Varga | Cristina Dumitra | Florin Georgescu | Corneliu Jipa
Telefon informații și rezervări: +40.245.210.046
✆ WhatsApp: +40.799.759.012
e-mail: rezervari@tonybulandra.ro
site: www.tonybulandra.ro