Pensiunea Restaurant Casa Domnească

Pensiunea Restaurant Casa Domnească


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Arsenalului 2, Târgoviște 130021, România

About

De peste 25 de ani, Eleganta, Stilul si Savoarea au un singur nume: RESTAURANT CASA DOMNEASCA!

Prestigiul câştigat în domeniul Horeca se traduce prin clienţii care ne trec pragul: reprezentanţi ai societăţilor bancare, colegii medicale, politicieni, persoane publice, reprezentanti business, asociaţii profesionale şi nu numai.

EVENIMENTE
Restaurantul vă stă la dispoziţie în organizarea diferitelor evenimente (evenimente speciale, conferinte, wokshop-uri sau intalniri de afaceri) pentru un număr maxim de 140 persoane.

CAZARE
Începând cu anul 2005, restaurantul a fost inclus într-un complex turistic cu cazare oferind camere mobilate elegant si dotate cu aer conditionat si TV- LCD.

SALA DE CONFERINŢE
Complexul turistic Casa Domnească dispune de Sală de Conferinţe cu o capacitate de 120 de persoane care reprezintă o opţiune excelentă pentru şedinţe de afaceri. Sala dispune de aer condiţionat, ventilaţie automată, internet prin conexiune free wireless, videoproiector cu ecran, flipchart şi sonorizare cu microfon fix sau mobil. În funcţie de cerinţele clientului oferim servicii de restaurant pe parcursul conferinţei.

CATERING
Restaurantul Casa Domnească dispune de facilităţile necesare de a oferi servicii de catering în alte locaţii solicitate de client, inclusiv prin personal specializat, atât în Tărgovişte cât şi pe o rază de 100 km în jurul oraşului.

Similar Suggestions

PENSIUNEA CALEA TÂRGOVEŢILOR

Guesthouse

Pensiunea LOTEIA

Guesthouse