Pensiunea LOTEIA

Pensiunea LOTEIA


Schedule

Open
See schedule

Address

Str. General Heruvim, nr. 13 Targoviste (Valea Sasului, la poalele manastirii Dealu) Dambovita, Romania

About

Inconjurata de o natura deosebita, la poalele Manastirii Dealu, una dintre cele mai remarcante edificii arhitectonice din tara noastra unde este ingropat insusi capul lui Mihai Viteazul, pensiunea Loteia va sta la dispozitie gata sa va serveasca in orice moment si sa raspunda necesitatilor dumneavoastra: cazare la marginea vechii cetati de scaun, Targoviste.

Pensiunea Loteia este special pentru dumneavoastra, imbinand eleganta cu tehnologia si profesionalismul, beneficiind astfel de cele mai bune conditii. Finisata in septembrie 2009, pensiunea Loteia ofera cazare, spatiu de relaxare, teren de fotbal, teren de voley, piscina, sala de fitness si restaurant, toate intro zona linistita, ferita de traficul si zgomotul urban, in apropiere de orasul Targoviste.

De ce sa alegeti cazare in Targoviste la aceasta pensiune?
Facilitatile si conditiile oferite de pensiune fac din aceasta locul potrivit pentru un concediu de odihna sau de ce nu, chiar si luna de miere datorita ambiantei, linistei si spatiului care confera intimitatea dorita.

Daca ai ajuns pe acest site cautand un loc de cazare, o pensiune in Targoviste, sau un spatiu perfect pentru un team building in cadrul companiei tale, seminarii sau conferinte, sau un loc de relaxare, atunci ai ajuns pe site-ul care trebuie: oferim servicii de calitate, profesionale, promtitudine in relatiile cu clientii si un feedback pozitiv de la clientii nostri fideli. De ce sa irosesti timp cu telefoane si zeci de neclaritati cand poti apela la o echipa profesionista, cu experienta, care intelege clar nevoia dumneavoastra si va sta la dispozitie on-line, la un click distanta.

Pensiunea Loteia - o pensiune pe gustul tau!

Photo Gallery

Similar Suggestions

PENSIUNEA CALEA TÂRGOVEŢILOR

Guesthouse

Pensiunea Restaurant Casa Domnească

Guesthouse