Tower’s Pub – Centru’ Vechi

Tower’s Pub – Centru’ Vechi


Schedule

Open
See schedule

Address

Towers Pub, Centru Vechi, Strada Ion Heliade Rădulescu 2, Târgoviște, România

About

Înființat în 2013, pub-ul Towers de pe Centrul Vechi, beneficiază de o locație privilegiată, în mijlocul orașului, dar totuși într-o zonă retrasă, înconjurată de spații verzi. Ideea, care a stat la baza Towers Pub, a fost aceea de a readuce în prezent conceptul de English Pub, la care târgoviștenii au fost extrem de receptivi.
Dar cum vremurile sunt dinamice, nici locațiile de petrecere a timpului liber nu pot rămâne în urmă, astfel că, în 2018, barul a fost restilizat, atât ca design, cât și ca meniu, transformându-se într-un bistro – restaurant foarte apreciat.
Chiar și după acel refresh, în meniu au fost păstrate câteva dintre produsele-vedetă, care s-au bucurat de aprecierea gurmanzilor, de-a lungul anilor (hamburgerul black angus, cele 4 tipuri de coaste de porc, supe creme, salate, pește și fructe de mare), cărora li s-au adăugat spectaculoasele produse preparate sous-vide (presupune prepararea cărnii la temperatură joasă, timp îndelungat, pentru un produs finit extrem de fraged și aromat).
Pagina dulce a meniului tentează cu produse preparate pe loc, care au trecut proba timpului, în preferințele clienților _ aromații papanași, clătitele Towers și cele 4 sortimente de cheesecake, numai bune de asezonat cu sortimente delicioase de cafea, o largă varietate de vinuri și cocktailuri vibrante (Godfather, Bahama Mama, Amareto Special, Kir).
O mare parte dintre produsele existente în meniu pot fi vizualizate pe site-ul bistro-ului, www.towerspub.ro și livrate la domiciliu, fără costuri suplimentare de ambalare sau transport.

Photo Gallery

Similar Suggestions

Alexo Pub-Restaurant

Restaurant

SC KLM

Restaurant

Restaurant Toscani

Restaurant

DOM - Lounge & Pool

Restaurant

Ristorante San Marco

Restaurant