PROFI - Brătianu

PROFI - Brătianu


Schedule

Open
See schedule

Address

Bloc C1, Bulevardul Ion Constantin Brătianu 32B, Târgoviște, România

About

PROFI încurajează producția locală, circa 80% din sortiment fiind produs în România. Succesul rețelei se datorează și numărului din ce în ce mai mare de branduri proprii, care tind să se apropie de 20% din totalul produselor.

Aceste magazine se comportă ca un bun vecin care își asumă un rol social. Prin campania “PROFI te premiază!”, împreună cu partenerii săi, rețeaua a investit aproape doua milioane de euro pentru a dota sute de școli cu 5381 de calculatoare legate în rețea și cu videoproiectoare. Timp de trei ani, 2011, 2012, 2013, Campania s-a desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației Nationale. Din 2014, campania a devenit mai amplă și, intitulată “Împreună cu tine, PROFI salvează destine”, se desfășoară în parteneriat cu zeci de ONG-uri. Prin donații de 1.5 milioane de lei în fiecare an, PROFI contribuie la reabilitarea unor spitale de copii, la desfășurarea de misiuni medicale prin care zeci de copii au fost operați pe cord, la instruirea unor familii foarte nevoiașe din nordul țării, cărora li s-au oferit cunoștințe și animale domestice astfel încât să își poată asigura hrana și să ducă un trai decent, la ajutorarea copiilor care suferă de autism, la dotarea a numeroase maternități cu echipamente medicale avansate și multe altele.

La toate acestea, din 2016 se adaugă “PROFI iubește sănătatea”, campanie care încurajează atât publicul larg, cât și angajații PROFI să adopte un mod de viață sănătos

Similar Suggestions

Supeco

Supermarkets

Carrefour Market - PAVCOM

Supermarkets

Carrefour Market - Mondial

Supermarkets

PROFI CITY - Brâncoveanu

Supermarkets

PROFI - Unirii

Supermarkets