Lidl - Dealu Mare

Supermarkets


Schedule

Closed
See schedule

Address

Bulevardul Ion Constantin Brătianu 13E, Târgoviște 130005, România

About

Lidl - o poveste de succes
Din 2011, oferim zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate.

În calitate de companie internațională, ne asumăm responsabilitatea - nu doar pentru un rezultat economic bun, ci și în raport cu resursele mediului înconjurător, în raport cu angajații, comunitățile în care suntem prezenți și mediul economic în care activăm. Sustenabilitatea face, deci, parte din modelul nostru de business. Abordările simple și orientate spre client, utilizarea responsabilă a resurselor și menținerea unor relații bazate pe respect cu clienții, angajații și partenerii reprezintă bazele activității noastre zilnice. Aceste valori sunt consemnate în principiile companiei noastre.

Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Mai multe informații privind principiile companiei noastre sunt disponibile aici.

Oferim angajaților noștri șansa să își construiască propria carieră de succes. Cooperarea noastră cu angajații are la bază încrederea, corectitudinea și respectul. Formarea şi dezvoltarea lor este esențială pentru noi și investim resurse considerabile pentru atingerea cerințelor de performanță și creşterea competenţelor individuale pe toate planurile.

Similar Suggestions

Supeco

Supermarkets

Carrefour Market - PAVCOM

Supermarkets

Carrefour Market - Mondial

Supermarkets

PROFI CITY - Brâncoveanu

Supermarkets

PROFI - Unirii

Supermarkets