Expoziţia de pictură - TANDEM CROMATIC IV


Dates and Hours:
Friday, 05 August 2022 - Sunday, 04 September 2022
16:00 - 21:00
Host:
Unnamed Road, Târgoviște 137395, Romania

About

Primaria Municipiului Targoviste si Teatrul Municipal Tony Bulandra Targoviste organizeaza evenimentul Galeria de Arta Targoviste – TANDEM CROMATIC IV – TARGOVISTE, expozitie ce va putea fi vazuta incepand de vineri, 05 august 2022, pana duminica, 04 septembrie 2022.
Va invitam sa luati parte la Vernisajul Expozitiei, eveniment care va avea loc in prezenta celor doi artisti plastici Diana Matias Popovici si Rafael Francisc Matias, in foaierul Cinematografului Independenta, vineri, 05 august, incepand cu ora 16:00.
 
Argumentul expozitiei Tandem cromatic consta in faptul ca cei doi artisti si-au unit destinele de viata si de cariera, pornind pe un drum comun in care formuleaza, cu sinceritate, o arta a starilor sufletesti, a unui univers micro/macro.

La o prima privire a expozitiei, lucrarile par a exprima un discurs unic, insa analizate atent, cele doua demersuri sunt diferite in ritmuri, contraste, gestualitate, prin care cei doi creatori isi devoaleaza cele mai intime sentimente mediate de un bogat limbaj plastic.