Restricții temporare de circulație pe Bulevardul „Regele Carol I” - tronsonul doiPrimăria Municipiului Târgoviște anunță participanții la traficul rutier că pe Bulevardul „Regele Carol I” vor fi instituite restricții temporare de circulație, pentru realizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, pe tronsonul al doilea.

Măsura va fi dispusă pentru perioada 1 aprilie - 1 mai 2022, deci începând de mâine, cu interzicerea accesului şi a circulaţiei tuturor categoriilor de vehicule pe sectorul de drum cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu Bulevardul „I.C. Brătianu” și intersecția cu Bulevardul „Mircea cel Bătrân”. 

Restricția nu se aplică riveranilor. Intervențiile presupun refacerea integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Lucrările de reabilitare și modernizare care vizează Bulevardul „Regele Carol I” fac parte dintr-un proiect mai amplu, realizat cu ajutorul fondurilor europene, care prevede, în linii mari, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 kilometri (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu.

De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se construiește, în momentul de față, un depou situat pe Strada „Calea Ialomiței” și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public local.

În perioada următoare, vor debuta și lucrările de reabilitare a Bulevardului „Mircea cel Bătrân”, ca parte integrantă a proiectului menționat.

Similar Suggestions

Dezinsecție prin pulverizare aeriană, la Târgoviște
Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!
Transport local gratuit pentru elevi pe raza Municipiului Târgoviște
Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2