Program Zilele Cetății 2023

Program Zilele Cetății 2023


Se apropie sărbătoarea orașului. „Zilele Cetății” reprezintă ocazii numai bune pentru un strop de bucurie și distracție, indiferent de vârstă, de profesii, de preocupări și pasiuni.

„Am organizat un program care să răspundă tuturor exigențelor, în cele 3 zile dedicate sărbătorii, un program care să-i bucure pe copii și seniori deopotrivă, pe cei care iubesc sportul, pe cei pasionați de carte, pe cei care vor să se distreze la concerte de calitate, pe cei care tânjesc după obiecte tradiționale și obiceiuri meșteșugărești etc. Vom avea o sărbătoare care înseamnă mai mult decât o „petrecere în aer liber”, a precizat primarul Cristian Stan.

Există, deja, câteva repere care au intrat în tradiția Zilelor Cetății: Salonul Editorial, Târgul de anticariat, Târgul Meșterilor Populari, Premierea cuplurilor „de aur”, Campionatul de fotbal între cartiere, Turneul de tenis. 

Lor li se adaugă și câteva suprize și momente inedite (show aviatic, ancorare balon cu aer cald, un stand expozițional al echipelor de robotică din Târgoviște).

Nu vor lipsi concertele, în cele 3 zile de sărbătoare. Îi vom avea aici pe Horia Brenciu și HB Orchestra, pe Trooper și Lovebite, pe Loredana, Nicole Cherri și Dorian Popa.  

Similar Suggestions

Stradă închisă pentru asfaltare, în Târgoviște
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții
Cifră record pentru investiții, la Târgoviște