Prima autogară publică din Târgoviște, construită după Revoluție

Prima autogară publică din Târgoviște, construită după RevoluțieConducerea Primăriei Târgoviște continuă seria vizitelor în teren, pe șantierele aferente proiectelor aflate în derulare. Marți, 1 februarie, a fost verificat stadiul proiectului care vizează construirea, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, a primei autogări publice din municipiul Târgoviște de după 1989.

Noua autobază, situată pe Calea Ialomiței, va avea o suprafață de aproximativ 17.000 mp., suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp. Este inclusă în proiect și o hală de garare pentru 40 de autobuze. 

„Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, vor fi reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public”, a precizat primarul Cristian Stan.

Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.

Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.

Similar Suggestions

Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții
Program Zilele Cetății 2023
Cifră record pentru investiții, la Târgoviște