Pregătiri de vreme rea. Salubritatea târgovișteană, gata de „atac”Conducerea Primăriei Târgoviște a verificat, în teren, mijloacele materiale și resursele umane pe care administrația locală targovișteană le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire.

Direcția de Salubritate dispune de aproximativ 60 de utilaje proprii, peste 250 de oameni, stocuri suficiente de nisip, sare, clorură de calciu sși carburant.

„Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizati prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zapada, intrat acum 3 ani în dotarea Primăriei Târgoviște. Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire. De menționat că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat”, a precizat primarul Cristian Stan.

Cetățenii municipiului Târgoviște au la dispoziție următoarele numere de telefon în caz de urgență:

- 0731.316.716 / 0245.217.134  -  Dispecerat Direcția de Salubritate;
- 0732.100.211 - Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște;
- 0245.921 / 0731.327.436 - Dispecerat Poliția Locală;

Similar Suggestions

A început montajul primelor stații de călători moderne din Târgoviște
„Valul Renovării” - finanțare pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Târgoviște
“Soluții ITS pentru transportul urban la nivelul Municipiului Târgoviște”
“Modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale Târgoviște prin achiziția de autobuze ecologice – etapa I”
Prima finanțare prin „Anghel Saligny” pentru Târgoviște