Laser Time

Laser Time


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada 9 Mai, Târgoviște 137395, Romania

About

Laser Time Târgoviște a adus conceptul Laser Maze și Laser Tag începând din 2020, cu 2 săli echipate și dotate cu echipamente de ultimă generație situate pe o suprafață de 300 mp.  De asemenea, locul nostru de joacă este locul perfect pentru a găzdui o petrecere unică copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-16 ani, cu o atmosferă distractivă pregătită de personalul nostru.

Spațiul dispune de locuri special amenajate pentru consolele Ps4 și XBox și pentru experiența ochelarilor VR, cât și de o sală de petrecere destinată servirii mesei în cadrul evenimentelor.

 Laser Tag - un sport în special de echipă, în care jucătorii încearcă să obțină puncte trăgând cu o armă de mână care emite raze laser. Spre deosebire de alte sporturi care imită lupta cu arme, acest joc nu produce niciun efect fizic asupra jucătorilor și poate fi experimentat atât de persoane foarte tinere cât și de cei mai în vârstă.

 Laser Maze - este noua atracție în materie de jocuri pentru copii și adulți. Aici jucătorii vor trebui să străbată o cameră plină cu raze laser fără a le atinge, exact ca în filmele cu spioni.

Laser Tag Falcon - cea mai noua provocare pentru copii și adulți cu multiple moduri de joc în care se pot juca simultan 14 persoane. Pot experimenta cele mai noi și performante arme, brățări  și veste în cadrul unei săli labirint. Toate acestea implică strategie și cooperare între jucători.

Masa Catch the Light - dacă îți plac provocările atunci testează masa interactivă Catch The Light și vom afla la ce nivel sunt viteza și reflexele tale.

Te așteptăm să petrecem împreună o zi de neuitat, în galaxia fascinantă Laser Time din Târgoviște. 

Similar Suggestions

HERA KIDS

Playground

Piticul Fericit

Playground

Play Art Magic

Playground

Del Ponte

Playground

Coco Rio

Playground