Condiții civilizate de transport, în Târgoviște, pe timp de caniculă

Condiții civilizate de transport, în Târgoviște, pe timp de caniculă


Executivul Primăriei Târgoviște a testat condițiile din transportul public local, în contextul temperaturilor extrem de ridicate înregistrate în această perioadă. 

„Temperatura constantă de aproximativ 22-24 de grade, în condiții de Cod Portocaliu de caniculă, curățenia, condițiile civilizate în general, reprezintă tot atâtea argumente pentru a alege mijloacele de transport în comun târgoviștene, mai ales atunci când afară sunt peste 35 de grade. Mulțumesc călătorilor pe care i-am întâlnit pentru aprecieri, dar și pentru modul în care păstrează ceea ce cu eforturi mari am dobândit, cu angajamentul că nu ne vom abate de la drumul modernizării orașului nostru”, a precizat edilul Cristian Stan.

Precizări importante: 

-Primăria Târgoviște oferă gratuitate elevilor pentru folosirea transportului public local, inclusiv pe timpul vacanțelor

- Începând cu luna august, noile autobuze Mercedes vor fi utilizate și pentru transportul din afara Municipiului, în zona periurbană, oferindu-se astfel condiții excelente pe traseele operate de către transportatorul public local și dâmbovițenilor care nu locuiesc în Târgoviște.

Similar Suggestions

Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții
Program Zilele Cetății 2023
Cifră record pentru investiții, la Târgoviște