Acțiune de dezinsecție! Prima pe anul aceasta!

Acțiune de dezinsecție! Prima pe anul aceasta!În perioada 09.05.2022 - 25.05.2022 se va derula prima etapă a acțiunii de dezinsecție la sol, pe domeniul public.
Dezinsecția are ca scop combaterea insectelor zburătoare și târâtoare în stadiul de larvă și adult (tigru de platan, țânțari, muște, căpușe etc) cu substanțe chimice specifice.

Substanțele folosite în acțiunile de dezinsecție sunt ecologice și sunt omologate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Acestea sunt: K - Othrine Sc 25 (Flow), Solfac Combi N.F., Solfac Ew 50, Fastac Activ, Fendona, Faster 10 Ce, Karate  Zeon, Exit 100sc/Ec și Microsin.

Acțiunea se desfășoară în intervalul orar 23.00 - 06.00 și vizează parcurile, locurile de joacă, spațiile verzi din microraioane, aliniamentele stradale și alte locuri publice.

Rugăm apicultorii să ia măsurile care se impun, iar posesorii de animale de companie să evite aceste zone în perioada derulării acțiunii.

Programul va suporta decalaje în situația în care condițiile meteo vor fi necorespunzătoare și nu permit desfășurarea acțiunii de dezinsecție.

Similar Suggestions

Stradă închisă pentru asfaltare, în Târgoviște
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții
Program Zilele Cetății 2023