A doua dezinsecție prin pulverizare aeriană, la Târgoviște

A doua dezinsecție prin pulverizare aeriană, la TârgoviștePrimăria Municipiului Târgovişte anunță că în perioada 15 - 22 iulie, în intervalul orar 05:30 – 10:00, se vor efectua acțiuni de combatere a insectelor de disconfort (ţânţari, muşte, omizi, tigru de platan etc.), prin pulverizare aeriană, pe toată suprafaţa Municipiului Târgovişte (inclusiv în cartierele Priseaca şi Sagricom).

Acțiunea se va efectua în prima zi a intervalului, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă (vânt, ploi, grindină), la termenul menționat, acțiunea se va reprograma pentru următoarea zi propice acestei activități.

Administrația locală anunță că substanţele folosite pentru combaterea dăunătorilor sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt dăunătoare pentru oameni și nici pentru mediul înconjurător, însă sunt toxice pentru albine și organismele acvatice. 

Pentru evitarea intoxicațiilor familiior de albine se vor lua măsuri de închidere a stupilor sau de îndepărtare a acestora la o distanță de 10 kilometri față de locul unde se execută tratamentul. 

De asemenea, trebuie evitat pășunatul și consumul de fructe în zonele supuse tratamentului.

Similar Suggestions

Table inteligente, în școlile târgoviștene
Stradă închisă pentru asfaltare, în Târgoviște
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Scutire de la plata majorărilor de întârziere a taxelor și impozitelor locale
Lucrări ample pe str. „Calea București”. Restricții