Școala „Matei Basarab”, vizitată de Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației


Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a fost prezent, vineri, la Târgoviște, unde a vizitat Școala „Matei Basarab” și Cinematograful „Independența”.

Un proiect cu totul special a fost cel al Școalii „Matei Basarab” a cărui investiție, din fonduri europene, s-a ridicat la peste 22 milioane lei.
 
Au mai fost prezenți, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, subprefectul Cornel Sălișteanu, parlamentarii de Dâmbovița, secretari de stat, consilieri locali și județeni, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice deconcentrate și ai Inspectoratului Școlar Județean.

„În baza celei mai mari investiții pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Targoviște, școala este reabilitată în întregime, beneficiază de o sală de sport, de laboratoare noi si de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior,  bucurându-se și de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou”, a precizat primarul Cristian Stan.

Totodată, școala dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ. 

Cursurile au fost reluate de miercuri, 6 aprilie.

Similar Suggestions

Situația, la zi, a lucrărilor de la Stadionul „Eugen Popescu”
Târgoviște: 42 de milioane pentru modernizarea a 2 bulevarde și 15 străzi
Dezinsecție prin pulverizare aeriană, la Târgoviște
Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!