Târgoviștenii au mers, pentru prima dată, cu Mercedes Citaro HybridPrimăria Târgoviște a marcat un moment important pentru transportul public local. În această dimineață, la ora 5.00, au intrat în circulație 13 autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, achiziționate pe bani europeni, urmând ca în cursul zilei, toate cele 28 de autobuze să fie puse la treabă.

Pentru prima dată, târgoviștenii se vor putea bucura de mijloace de transport moderne, cu nimic mai prejos decăt cele care circulă pe străzile marilor capitale europene.

Veștile bune nu se opresc aici. Luni, 12 aprilie, primarul Cristian Stan a semnat un nou contract de furnizare de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid. De data aceasta vor achiziționate încă 12 autobuze noi, plătite din fonduri europene, care vor fi livrate Municipiului Târgoviște până la finalul acestui an.

Cele 12 autobuze se vor adăuga celor 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid deja existente în parcul nostru de mijloace de transport în comun.

Similar Suggestions

Modificări aduse în programul de transport public în comun
Străzile din Târgoviște, spălate cu detergent special
Drum lărgit pe 4 benzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și Dâmbovița Mall
Mâine, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%
220 de trotinete electrice, în Târgoviște