Stați în case! Zeci de patrule mixte, formate în județul Dâmbovița


22.04.2020
În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița, au fost desfășurate următoarele activități de însoțire pentru introducerea în carantină a 6 persoane. De asemenea, 312 persoane au fost verificare dacă respectă măsura de izolare/carantină la domiciliu.

Potrivit Centrului Județean de Comunicare și Informare Publică al Județului Dâmbovița, au fost constituite 166 patrule, dintre care 78 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu sau a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare.

La activitățile desfășurate au participat 51 cadre ale M.Ap.N. și 119 polițiști locali.

De asemenea, ”au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare, în valoare totală de 97.000 lei. De la debutul pandemiei, au fost aplicate 5.268 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, în valoare de 8.904.825 lei. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă să acționeze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari și polițiști locali pentru respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgență cât și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea și siguranța publică”, se arată într-un comunicat al Centrului Județean de Comunicare și Informare Publică al Județului Dâmbovița.

Similar Suggestions

Modificări aduse în programul de transport public în comun
Străzile din Târgoviște, spălate cu detergent special
Târgoviștenii au mers, pentru prima dată, cu Mercedes Citaro Hybrid
Drum lărgit pe 4 benzi și pistă de biciclete către zona UM Gara și Dâmbovița Mall
Mâine, 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%