Școala 8 își redeschide porțile de luniȘcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” își redeschide porțile după un amplu proces de extindere, reabilitare, modernizare și dotare. 

Astfel, chiar de luni, 8 februarie, elevii se vor putea bucura de una dintre cele mai moderne unități de învățamânt din România.

Proiectul de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” are o valoare totală de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA) și a fost finanțat din fonduri europene. 

Toată munca a însemnat transformarea din temelii a școlii amintite, care este reabilitată în întregime.

Astfel s-au construit 6 corpuri de clădire, iar numărul sălilor de curs a crescut de la 22 la 36. 

„În plus, s-a construit o sală de festivități, o bibliotecă, s-a extins sala de sport, s-a realizat un teren de sport exterior, s-au construit grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică. Totodată, școala se bucură de foarte multe dotări specifice, în sensul că fiecare clasă va beneficia, în afara mobilierului, de videoproiector, ecran de proiecție, imprimantă multifuncțională sau calculator (all in one PC)”, a precizat primarul Cristian Stan.
 
De asemenea, au fost dotate complet laboratoarele, s-a instalat un sistem de monitorizare video, dar și un sistem de sonorizare.

Similar Suggestions

Programul de 1 iunie
DESTINAȚIA ANULUI 2022 - Suntem în față și așa trebuie să rămânem, până la finish!
Transport local gratuit pentru elevi pe raza Municipiului Târgoviște
Stadiul lucrărilor la Creșa Nr. 2
Târgovişte în topul orașelor din România la secțiunea „City Break”. Votează pentru locul I!