Dispecerat Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani


Address

Strada Panselelor 23, Brașov 500419, România

About

SALVAMONT ROMÂNIA -numele sub care sunt reunite cele 38 de structuri de salvare montană din ţara noastră, 11 structuri judeţene salvamont, 13 structuri judeţene salvamont-salvaspeo şi 14 structuri salvamont locale.
În cadrul acestor structuri activează un număr de circa 220 de salvatori montani angajaţi şi circa 400 de salvatori montani voluntari.
Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România , asociaţie de utilitate publică, este membră cu drepturi depline în cele două mari foruri organizate la nivel mondial CISA-IKAR – Comitetul Internațional de Salvare Alpină, respectiv F.I.P.S. – Federaţia Internaţională a Patrulelor de Schi.
Echipele SALVAMONT, singurele structuri abilitate legal și care deţin personal pregătit profesional, atestat şi dotat corespunzător pentru a interveni în soluţionarea accidentelor montane, pot fi alertate prin sistemul unic de urgenţă 112, iar absolut orice informaţii despre zona montană se pot obţine prin intermediul Dispeceratului Naţional Salvamont ( 0372126668 sau 0SALVAMONT) sau de pe aplicaţia SALVAMONT pentru telefoanele mobile.

Similar Suggestions

Jandarmeria Montană Dâmbovița

SOS

Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita

SOS