Primarul Daniel Cristian Stan, ales în conducerea Asociației Municipiilor din RomâniaPrimarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a fost ales, joi, 17 decembrie 2020, membru al Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România. 

„Am avut onoarea de a fi ales în funcția de membru al Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România, fiind singurul reprezentant al Regiunii de Dezvoltare Sud-Muntenia (care cuprinde județele Dâmbovița, Argeș, Prahova, Ialomița, Teleorman, Giurgiu și Călărași) în organismul de conducere a asociației reprezentative a municipiilor din România. 

Obiectivele mele în această calitate vizează sprijinirea și reprezentarea intereselor comunităților locale atât în procesul de legiferare, dar și din perspectiva unor politici naționale investiționale nediscriminatorii și coerente, de natură să răspundă nevoilor reale de la nivel local.

Mulțumesc pentru încredere primarilor de municipii din România, 103 la număr, dar și primarilor Sectoarelor municipiului București”, a precizat primarul Cristian Stan.

Similar Suggestions

Sala de sport de la Carabella este gata
Fostele rețele supraterane de termoficare, în plin proces de dezafectare
Continuă lucrările de reabilitare a Parcului Mitropoliei
Premieră! Lifturi înlocuite pe bani europeni, la Târgoviște
Ce parc realizează Primăria Târgoviște cu ajutorul fondurilor europene, lângă Dâmbovița Mall